Горещо 

Ексклузивно! Ето защо Бойко Борисов НАМРАЗИ Веско Маринов!

Дива шуробаджанащина, корупция, интриги и селски секс афери са истинските причини премиерът Бойко Борисов да вземе главата на дясната си ръка Цветан Цветанов и да унижи публично Веселин Маринов с думите, че му е „писнало от него“.

Това разкриха пред HotArena наши източници много близки до Борисов.

Смърдящата и скандална афера, заради която паднаха главите на Цветанов и Маринов, се развива в Добрич. Точно заради това Бойко Борисов, ден след изборите, намекна, че ще прави кардинални промени в няколко областни структури и на първо място посочи Добрич.

Както HotArena вече разкри, преди 2 години депутата от управляващата партия и кандидат за вицепрезидент Пламен Манушев заедно с Цветан Цветанов, Веско Маринов и любовницата му Веселина Пеева – Веса Сервитьорката, правят комплот срещу силния човек в ГЕРБ – Добрич Живко Мартинов в края на юли 2017 г. и го свалят от поста му.

Заради контактите на Цветанов в прокуратурата срещу Мартинов се образува досъдебно производство с безумното обвинение, че е рекетирал търговец за безплатен суджук, който бил предназначен за…. Бойко Борисов. Компроматът е изсмукан от пръстите, но пикантен и хваща декиш. Месеци наред всички медии се занимават с Живко Мартинов и му лепват прякора Живко Суджука.

Логично „рекетьорът“ подава оставка от ГЕРБ. Същият, който дотогава печели за ГЕРБ, по категоричен начин всички избори в житницата на България.

Така се разчиства терена Добрич да бъде овладян от хора на Цветанов и на Веско Маринов. На сцената се появява военноморският генарал Пламен Манушев по прякор Лодкаря. Въпреки че претърпя пълен провал на президентските избори, Манушев поема управлението на ГЕРБ в областта. Докато това се случи е имало множество тайни срещи по ресторанти на триото Манушев – Веско Маринов и гаджето му Веса Сервитьорката. Тя е родом от Добрич.

След като на Живко Мартинов му е бита по грозен начин дузпата, шута на Пайнер заедно с Цветанов слагат на предна позиция в Добрич и Зорница Михайлова по прякор Пъпчивата. Тя е общинска съветничка. За нея в града се говори, че ще бъде следващият кандидат за кмет на града, издигнат от ГЕРБ. По някаква много, ама много голяма случайност Пъпчивата е адвокатка на Веселина Пеева – любовницата на Веско Маринов. Даже има подписано пълномощно от нея и може да я представлява навсякъде.

Шуробаджанащината обаче не свършва с това.

Иво Пенчев, председател на общински съвет в Добрич, става такъв лично по препоръка на Веселин Маринов, тъй като случайно или не е съученик на гаджето му Веселина.

Изборният крах в Добрич, за който Бойко Борисов се вбеси, се дължи на изцяло окупираната област от Веселин Маринов и неговият личен приятел Цветан Цветанов. В това са категорични всички добруджанци.

Ще претърпи ли още едно фиаско ГЕРБ в житницата на България, предстои да видим през октомври на местните избори. От сега е ясно, че със сигурност ще претърпи, ако не бъдат изринати оттам всички паразити на Веселин Маринов и Цветанов.

Бойко Борисов обаче многократно е показвал, че има безпогрешен нюх и бързо разкрива подлеците около него, които, като кърлежи, само смучат. Очаква се до дни премиерът да разкара цялата шайка подлеци в Добрич.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 139 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook