Клюки от България 

ЕКСКЛУЗИВНО! Черната Златка и Кирил Танев РАЗДЕЛЕНИ!

Златка Димитрова и Кирил Танев са разделени окончателно. Двамата изтриха почти всичките си общи снимки от социалните си профили и от няколко месеца не живеят заедно.

Според добре осведомени източници причината е в Черната Златка, която кривнала от правия път. От „доброжелатели“ Танев разбрал, че благоверната му е залитнала по друг мъж, с когото се запознала по време на рекламни снимки.

„Не я оправдавам, но си имаше причина да потърси любов другаде“, разказва приятелка на плеймейтката. По думите й двамата с Кирил имали сериозни проблеми отдавна – фитнес инструкторът бил прекалено взискателен към външния вид на Златка и буквално я смазвал психически.

„Случваше се да качи 1 килограм отгоре и той не спираше да й го натяква. Постоянно я караше да гладува и спазва режими, тренираха с часове всеки ден, но той все беше недоволен от тялото й“, твърди близката на Злати.

Моделката развила комплекси и ниско самочувствие, чувствала се недооценена и така потърсила любов другаде. Аферата не била нищо сериозно, но Кирил така и не могъл да й прости.

„Затворете някои врати днес. Не заради гордост, безсилие или арогантност, а просто защото не водят към никъде“, написа тези дни Танев в социалния си профил.

Златка също загатна за емоционалното си състояние, като публикува рефрен от романтичното парче на Weekend „Save your tears” („Спести си сълзите“): „Знам, разбих сърцето ти, както сториха с моето, и сега няма да ме обичаш отново“.

Припомняме, че преди да срещне Кирил Танев, Златка Димитрова живееше на семейни начала с Миро, от когото има син. Двамата се разделиха преди близо 3 години, след като той я заряза заради друга.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 17 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook