Клюки от България 

ЕКШЪН В ЕФИР! Гала скочи да души Динко, едва я укротиха

Динко Вълев опъна до краен предел нервите на Гала, заради агресивното му поведение спрямо жените. По време на „Биг Брадър“ той се държа настървено и вулгарно към Луна и Людмила Захажаева, а не е тайна, че преди време преби от бой бившата си приятелка.

Именно за този случай водещата на „На кафе“ поиска обяснение от Динко как е възможно да посяга на жени.

„И Зейнеб да ми е гадже, ако ми изневери с някой дъртак, ще ѝ се случи същото. Бившата ми приятелка заради това я бих. Вместо да ми каже: „Ей, Динко, всички изстина“, тя отишла при някакъв 50 и нещо дърт коч, е как да не я пребия?“, коментира в своя защита брадърът.

Гала обаче му скочи: „Ма, що трябва да я биеш, бе, прати я на дъртия коч… Я пуснете едни реклами, да го удуша тука“. Вражеският тон на събеседниците утихна по време на паузата и до физически сблъсък не се стигна.

Динко бе запитан и за катастрофата, при която е загинал човек по негова вина преди години. Ямболлията потвърди за инцидента.

„Да, вярно е, случката е от преди 10 години. Карах по прав път, човек излезе с червена „Лада Нива“, пресече пътя, блъснах го, човекът почина. Бог да го прости, нелеп инцидент! Понесъл съм си последствията“, каза Вълев. Никой обаче не го попита какви точно последствия е понесъл.

Според разпространената от столичен седмичник информация, Динко е бил командирован в чужбина от баща си. Изкарал 13 месеца при роднини на татко си в странство, а през това време родителят му се погрижил следствената експертиза на два пъти да се провали поради неспазване на процедурата. В крайна сметка прокуратурата не завела дело, а гражданският процес, който се опитват да спретнат роднините на жертвата, бил прекратен по давност.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 911 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook