Горещо 

Екшън, но не във филм: Арестуваха Явор Бахаров за побой на девойка и младеж

Актьорът Явор Бахаров беше арестуван навръх Националния празник 3 март за побой, пише „Телеграф“. Новината е потвърдена от МВР.

През нощта в неделя той разиграл екшън в центъра на София. Гонил и скубал бивше гадже по ул. „Фритьоф Нансен“, а случаен минувач се впуснал да я спасява. Това провокирало актьора и той му налетял. Мафиотът „Под прикритие“ се развихрил около 2 часа след полунощ в неделя.

Младо момче с немски паспорт и инициали П.П. минало случайно по булеварда и като видяло агресията над девойката, се замесило решително да я спасява. Това довбесило брата на Захари Бахаров и той започнал да млади младежа.

„Не искам да коментирам, не искам да ми пишете името“, заявило вчера пред „Телеграф“ уплашеното момче. Докато актьорът го налагал покрай тях минала патрулка. Ченгетата видели боя и спрели, за да разтърват двамата.

В този момент момичето избягало и самоличността й не е установена в хода на разследването. Когато униформените поискали личната карта на Бахаров, той се хвърлил с юмруци и върху тях, След като бил озаптен, го откарали в ареста на 1 РПУ.

Обискът показал, че не носел лична карта. Не бил тестван и за алкохол и наркотици. Актьорът беше докаран вчера под конвой в Софийския районен съд. Той беше осъден по бързата процедура по Указа за борба с дребното хулиганство.

Магистратите му дадоха 9 месеца пробация, а той през цялото време се извинявал за постъпката си. В късния следобед със специализирания автомобил на Охрана на съдебната власт, звездата от „Стъклен дом“ бе докарана в Националната следствена служба заедно с още няколко арестанти.

Къдрокосият левент изчака около час да му върнат вещите и с бодра стъпка се запъти към изхода. С широка усмивка на лицето Явор подмяташе сакчето си и се запъти към метрото, тъй като никой не го чакаше.

33-годишният актьор не за първи път има сблъсък с правосъдието. През 2011 година беше арестуван за притежание на наркотици.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 284 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook