Риалити 

Една от двойките в „Един за друг“ станаха тайно родители СНИМКА

След като вече гледаме новия сезон на най-любовното предаване в ефира „Един за друг“, една двойка от миналия сезон на щоуто напомни за себе си с неочаквана, но приказна новина.

Искра Димитрова и Йордан Тодоров, които бяха една от двете печеливши двойки на финала, станаха родители на малката Елинор.

Бебето е първо дете за двойката, която се сгоди преди две години. Детето е дълго чакано, затова Искра пазеше бременността в тайна.

Припомняме, че първото българско издание на риалити формата за двойки създаде прецедент в историята на предаването, като беше излъчен не един победител, а цели двама.

Искра и Йордан поделиха първото място с Елена и Пламен, като всяка от двойките спечели половината от събраната в игрите сума в семейния си бюджет. Искра и Йордан предварително бяха решили какво ще направят със спечелените пари – инвестираха ги в център за здравословно хранене на деца, пише Хотнюз.

Двамата имат и бизнес в Лондон, където по принцип живеят. След края на „Един за друг“ останаха по-дълго в България. Искра е завършила и здравословно хранене за бебета и деца до 4 -годишна възраст и сега ще може да приложи наученото на практика върху първата си рожба.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 29 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook