Клюки от България 

Джулиана Гани заформи страшен скандал в зоопарка СНИМКА

Май е почти невъзможно Джулиана Гани да е някъде и да не предизвика скандал, та дори и да говорим, в случая, за бургаската зоологическа градина.

Наскоро силиконката заведе малкия си син Давид на разходка след разнообразието от животни. Компания им правеше и новото й гадже Теодор. Това, което се случи вътре обаче, доста ще ви изненада.

Както е известно – в зоопарка животните се гледат от разстояние. Не така смята обаче, тунингованата блондинка, която влезе заедно с наследника си директно при някои от обитателите. От зоопарка публикуваха кадри от ВИП визитата, на която е видимо какви ги върши Джулиана Гани, което очаквано предизвика вълна от негативни реакции.

„Не знаех, че може да се влиза при животните“, „Ако се тунинговаш, може да те пуснат“ и „Щом за Гани може, значи и за другите трябва да може“, са само част от гневните коментари на хора, разочаровани от видяното. От управата на зоологическата градина опитаха да тушират напрежението и обясниха, че всъщност няма привилегии и нарушаване на реда и дисциплината в животинския кът.

„Правилата и условията в зоопарк Бургас са еднакви за всички посетители. Това, което виждате, е новата контактна зона и е достъпна за всички при определени условия“, внесоха яснота от зоопарка, без обаче да уточняват какви точно са условията.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 29 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook