Клюки от България 

Джулиана Гани лети от кеф! Тя самата не вярва какво я сполетя

Джулиана Гани която помете конкуренцията от над 20 силиконки и спечели титлата „Мис Силикон на десетилетието“, впечатли присъстващите на партито по случай десетия юбилей на конкурса „Мис силикон“с уникален тоалет, пише bglife.

Миската бе заложила на рокля американски тип сако в стил бомбър от 90- години. Тоалетът подчертаваше талията и гърдите на Джулиана, която не веднъж е сочена за модна икона. Малко след като се закичи с престижната награда моделката написа на стената си във Фейсбук:

„Поредната ми титла, поредният голям успех за мен – Miss Silicone Decade, но нищо нямаше да е същото, ако вие и семейството ми не бяхте до мен. Преживях много, изпадах в емоционални дупки,но пак съм себе си,защото ги има моите любими хора! Хиляди благодарности и на организаторката-Мариана Маринова, която ми даде този шанс, да стигна дотук!“.

Ден след конкурса Джулиана Гани запраши за Бургас, за да се включи в националното турне „Мис Сексапил на България“, което стартира преди месец в Габрово и ще продължи до края на май във всички големи градове на страната.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 100 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook