Клюки от България 

Джорджано пак изпълзя – този път с коледен хит

Най-известният пародиен изпълнител у нас – ексцентричният Джорджано, се завърна с нов коледен хит – пише в. „Уикенд“. Изпълнение в характерния за него стил на най-известната коледна песен в англоезичния свят „Джингъл белс“ завладя интернет пространството се само в България, но и по целия свят.

Само за няколко часа 33-годишният Джорджано натрупа стотици коментари и хиляди споделяния. Музикални експерти обаче се притесняват, че фурорът на хахото в световен мащаб може да доведе до нова мода на фалшивото пеене.

„На цял свят му е писнало от скука и сега ще пощръклеят да пускат фалшиви песни“ – огласяват те.

Мирослав Стоянов, както е рожденото име на чешита, изпя за първи път своя вариант на песента преди 5 години, но едва сега тя доби популярност по света. Незнайно как Джорджано, попаднал в една от най-големите групи във Фейсбук на млади таланти – „Пош мюзик“, където явно администраторите са решили да се пошегуват с феновете и да ги провокират с изпълнението на нашенеца.

„Този е гениален. На какъв език е това?“, „Дайте му Грами“, „Това е шедьовър“ – са само част от коментарите на новите му фенове.

Най-много фенове Джорджано има сред американците и британците. Те си пускали идиота певец само за да се разведрят.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 24 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook