Клюки от България 

Джизъса капитулира! Чака ново бебе и сватба! Къде изчезна годеницата? СНИМКА

Благой Георгиев най-сетне потвърди, че ще става татко отново, както и че готви сватба.

Бившият футболист качи кратко стори от празненство за рождения ден на свой приятел, пише Hotnews.bg. На купона многобройните гости забавлява певицата Бони, която няма цип на устата. Тя спокойно и с хумор разказва за сватбата на Благой с Полина, която „е съвсем скоро“.

„Ти, булка, няма да се притесняваш, ще гледаме и друго дете“, реди Бони пред камерата, която очевидно държи бъдещата майка. „Той Благой не поглежда чуждо, пие само чай“, шегува се още изпълнителката, която даже обявява, че няма защо Полина да ревнува от нея. „Аз си падам по жени, не се интересувам от мъже“, иронизира сама себе си тя.

Веждата на бившия на Златка е сцепена, но дали това е станало при тренировка на бившия футболист или при среща с някой от приятелите на Райкова не се наема да гадае. Факт е обаче, че видеото е първото истинско доказателство от страна на Джизъса, че отново ще е женен мъж, при това до броени дни. За Райкова той така и не се ожени. Явно напът е и бебе №5, затова любимата на Джисъза не се снима на партито. Как отговори Златка на предизвикателството за ново бебе и сватба.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 76 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook