Клюки от света 

Джил Байдън разочарова с тоалета си (Вижте първата дама на официално посещение – Снимки)

На потребителите вече им липсват марковите екстраваганни тоалети на бившата първа дама Мелания
Джил Байдън, 69-годишната първа дама на САЩ даде повод да клюкарстват за нея. Тя отиде в Кънектикът, за да говори и разкрие повече за програмата на съпруга си за откриване на нови училища. Още преди да стане първа дама, Джил каза, че ще се намесва активно в държавните дела, свързани с образованието.

На 3 март г-жа Байдън отново накара потребителите на интернет да я коментират. Снимки, направени по време на това посещение, се появиха на на официалната страница на съпругата на президента на САЩ в Instagram. За събитието Джил избра бяла, изчистена бяла рокля с дължина до коляното, а отгоре наметна сако в цвят пепел от рози.

Визията на действащата първа дама беше допълнена от високи токчетъа в същия цвят като сакото, с връзки на глезените. От аксесоарите г-жа Байдън избра златна гривна и същия часовник. „Всички искаме децата ни да ходят на училище. Днес с министъра на образованието видяхме с очите си какви мерки за сигурност се предприемат в училищата в Кънектикът и Пенсилвания, за да останат отворени по време на пандемия “, гласи текстът под снимките.

„Изобщо не ми харесва сакото“, „Започва да ми липсва Мелания, тоалетите й бяха много по-интересни“, „Можеше да е по-малко скучно облечена“, „ Джил наеми накой нормален стилист и изгони стария “, казват феновете за екипа на първата дама в САЩ, предават от graziamagazine.ru.

Facebook коментари
(Visited 7 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook