Клюки от света 

Дженифър Анистън ще стане майка на 52-годишна възраст (Всичко за новина N 1 в света)

Американската актриса Дженифър Анистън (52) преживя върха на славата в сериала „Приятели“, играейки култовата героиня Рейчъл Грийн. След дълга почивка екипът се събра отново и ще запише специален епизод, а феновете нямат търпение да ги видят отново на малките екрани.

Сега източник, близък до актрисата, каза пред списание „По-близо“, че Дженифър зарадва колегите с новината, че ще стане майка.
След два развода Анистън решава да осинови момиче, с което се запознава в сиропиталището Casa Hogar Zion в Мексико.

А именно актрисата дълги години помагаше финансово на сиропиталището и сега е решила да осинови дете. Финализирането на документите се очаква през юни тази година.

Джен беше убедена, че събирането с колеги е подходящият момент да оповести новината, че става майка. Женската част от актьорския състав знаеше, но тя искаше да изненада момчетата на снимачната площадка – каза източникът.

Екипът от „Приятели“ прекарваше почти всеки буден час, цяло десетилетие – заедно. Подкрепяйки се във всички трудни моменти, включително борбата на Кортни да стане майка и болезнения развод на Дженифър с Брад Пит, за Дженифър беше много важно да им съобщи новината.

В началото на 2011 г., преди Дженифър да се омъжи за актьора Джъстин Теру, се говореше, че тя планира да осинови дете от сиропиталище в Мексико, с което поддържа постоянен контакт и му оказва финансова помощ.
Въпреки, че тя отрече историите за осиновяване на дете преди 10 години, източникът казва, че актрисата Кортни Кокс я е подкрепила в процеса, който продължава повече от година, предават от zenskimagazin.mk.

„Съдът знае, че актрисата не иска да прави медийна сензация и желае това да е нейно лично интимно решение, но сподели хубавите новини с колегите и приятелите си“, заключи източникът.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 28 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook