Клюки от света 

Джей Ло суперсекси с Бен във Венеция

Новата стара любима холивудска двойка, Джей Ло и Бен Афлек, обяви официално връзката си в Инстаграм преди близо месец, но досега не се бяха появявали заедно на събитие. Вчера влюбените отидоха заеднона филмовия фестивал във Венеция и зарадваха феновете си, като минаха ръка за ръка по червения килим и демонстрираха чувствата си, както правеха преди много, много години.

Видно е, че актьорът и певицата са изключително щастливи от факта, че дадоха втори шанс на връзката си и буквално не свалят ръце един от друг, а лицата им греят. Джен и Бен се появиха заедно на премиерата на новия филм на Афлек „Последният дуел“.

Те бяха издържани в класическите цветове черно и бяло. Джей Ло бе заложила на прелестна бяла дълга рокля с огромно деколте, а Бен – на черен костюм с бяла риза и папионка. Двамата не само се прегръщаха по червения килим, но и за радост на феновете споделиха сладка целувка пред обективите.

Джей Ло и вече бившият ѝ годеник Алекс Родригес обявиха края на връзката си през април тази година, а само няколко дни по-късно стана ясно, че латинодивата се е завърнала при старата си любов Бен Афлек, напомня Woman.bg

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 18 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook