Клюки от света 

Джей Ло се стопи след раздялата с Родригес (Вижте каква коремна преса показа – Снимки)

Джей Ло обикновено се поддържа в отлична форма. Но малко хора знаят коко й е трудно на звездата.

На червения килим тя винаги изглежда просто перфектно, дори и в най-провокативните тоалети. А даже и хейтърите не могат да видят нито един недостатък.

Но знойната латиноамериканка призна, че е генетично предрзположена към наднормено тегло. Затова, за да не качи излишни килограми, тя стриктно следи диетата си и после тича във фитнеса. Ако се отпусне малко излишната мазнина веднага залепва по фигурата на певицата.

Впрочем, внимателните фенове също забелязват това. Например след строгата изолация миналата година, която дори световните знаменитости не са имали възможност да пренебрегнат, Лопес блесна с целулит и гънки на краката си.

След неотдавнашните снимки на Карибите, звездата също малко понадебеля. Очевидно по време на снимачния процес Джей отложи тренировките.

Това състояние на фигурата й очевидно не се хареса на Дженифър. И сега, три седмици по-късно, тя отново оголи стомаха си, но този път изглеждаше перфектно. Лопес е отслабна толкова много, че спортия й панталон й бе голям, дори падна.

Мнозина, между другото, вярват, че причината за тази трансформация е не само интензивния спорт, но и новия роман на Лопес. По-точно, стар и започнал с нова сила.

Вече цяла седмица целият свят говори за събирането на Лопес с Бен Афлек след 17 години раздяла. Миналия уикенд двойката прекара в Монтана в ранчото на Афлек, а на снимките на папараците звездите изглеждаха щастливи и влюбени, предават от wday.ru.

Facebook коментари
(Visited 38 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook