Риалити 

Две дебелани лъснаха в Черешката

Първата седмица от новия, 15 пореден сезон на „Черешката на тортата” се превърна в една от най-обсъжданите в публичното пространство не толкова заради ястията, колкото заради участниците.

Абсолютно неизвестната инфлуенсърка Джейми събра гнева на зрители заради пълната липса на кулинарни умения и лошото си възпитание, гарнирано с огромни претенции. Зрителите обаче останаха втрещен и от доста пищните форми на полуливанката, достойни за арабска принцеса, но от Средновековието.

Блондинката бе избрала за последната вечер на предаването тясна и къса ластична рокля, която ясно разкриваше корема, паласките и дебелите й крака. Роклята бе пристегната с колан, за да е всяка дебела гънка на показ, а зрителите веднага коментираха, че младата жена изглежда като слон.

Снимките на инфлуенсърката от предаването нямат нищо общо с нейните в инстаграм, където тя изглежда доста по-вталена. Подобна аномалия регистрира и друга участничка Ваня Щерева, която в профила си в социалната мрежа показва фотографии, на които е като вейка.

По телевизията обаче тя не успя да скрие наедрялата си фигура въпреки широките спортни дрехи, с които бе облечена.

Източник:hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 73 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook