Клюки от света 

Драматичен обрат: Меган и Хари се развеждат? Експерт обяви кога ще гръмне бомбата

Колин Кембъл разчета наталната карта и на двамата и посочи кога може да се очаква разпад на съюза им.

Малцина всъщност вярваха в искреността на съюза на бунтарката Меган Маркъл и внука на покойната британска кралица принц Хари.

Двойката се срещна през 2016 година на среща на сляпо и от тогава двамата са просто неразделни. Отглеждат децата си и се наслаждават на свободата си, след като се отказаха от кралските си правомощия.

Бракът им далеч не е лесен. Кралското семейство не прие веднага американката, която дори има развод зад гърба си. Тя не се вписа в стандартите, но Хари бе упорит и убеди баба си да подкрепи избора му.

За съжаление това не улесни Меган. В провокативно интервю пред Опра Уинфри тя призна, че е обмисляла да се самоубие, докато е била бременна с първото си дете – Арчи. Неговото раждане е направило живота на херцозите на Съсекс много по-труден, защото Дворецът се е притеснявал, че бебето ще има тъмен цвят на кожата. Това бе още едно разкритие, направено лично от самата актриса.

Преди три години двойката се измъкна от кралския „капан“, но дали това им беше от полза? Слуховете за предстоящия им развод не спират.

Миналият ноември кралският биограф Колин Кембъл разкри, че двойката има големи проблеми.

„Двамата са наели адвокати, защото отношенията им се влошават постоянно. Повече отколкото всички предполагаме. Двойката дори обмисляла да се разведе, но към момента са се споразумели“, казва тя.

Засега думите й си остават просто слух, въпреки че много хора вече предричат кой ще е следващата жертва на Меган и прогнозират края на брака й с Хари.

Какъв ще е финалът на тази любовна история?, пише show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

 

Facebook коментари
(Visited 69 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook