Риалити 

Драма в „Игри на волята“, чака ни кървава битка

Дама в „Игри на волята“. Разборът на последната игра при Ловците премина в лични нападки между Йоанна и Тодор.

Това даде отражение и на Номинационния съвет, където Йоанна, Симона и Ваня се оказаха с равен брой гласове, а решението кои две дами да отидат на битка беше в ръцете на капитана. Тодор избра студентката в Йеил и каскадьорката да премерят сили с Жътварите.

Битката за спасение, която предстоеше на Арената, беше свързана с пропълзяването под мрежа и събирането на части от пъзел, които се намират на дъното на дървена кула. След като извадят всички елементи, участниците трябваше да сглобят двуетажна ротонда от частите, които имат.

В началото на играта Сюзън и Владислав се движеха с отлично темпо през препятствията, Йоанна беше плътно след тях, а Ваня сякаш изоставаше – тя последна започна да реди своята ротонда. Всеки от участниците имаше за задача да подреди различни по дължина елементи, така че да образуват шест еднакви колони, на които да сложат рингове.

Двете дами от Ловците се движеха уверено и по този начин се спасиха от елиминационна битка. Каскадьорката спечели първото място и 50 златни гроша, а втора изпитанието завърши нейната съотборничка Йоана. Жътварите изоставаха и не успяха да наваксат до финала.

Сюзън и Владислав са двамата участници, които утре ще се изправят в братоубийствен двубой за оставане в предаването. Каква битка ги очаква и кой от тях ще е поредният отпаднал от „Игри на волята: България” – гледайте утре вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 33 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook