Lifestyle 

Дони и Момчил се събраха! (Двамата възраждат култовия дует)

Цели 20 години след като се разделиха, Дони и Момчил може пак да се съберат на сцената в следващите месеци.

Това намекна самият Дони, който тези дни се е впуснал да си припомня славното минало. В средата на 90-те години Дони и Момчил бяха най-известните български певци със стотици хиляди продадени албуми и десетки концерти ежемесечно в цялата страна.

В последните седмици силната половинка на крехката Нети е извадил кутията със спомени и е започнал да прави разбор на стари снимки, статии и обложки от албуми. Естествено, лицето на Момчил изплува отвсякъде и настройва музиканта носталгично. „Дали пък през следващата година, няма да се появим някъде заедно?” – с тези думи Дони коментира стара статия със заглавие „Годината на Дони и Момчил”.

Думите му зарадваха феновете, които вече 20 години не забравят най-популярния български дует от 90-те. „Хайде! Чакаме ви!”, коментираха последователи на Дони в социалните мрежи. Не е ясно обаче какво мисли по въпроса неговият бивш партньор на сцената – Момчил. Знае се, че именно в него е причината дуетът да спре работата си, когато е на върха. Неочаквано за феновете Момчил решава да се откаже от сцената, без да дава публични обяснения за решението си. Той започва да работи единствено в студиото, пишейки и продуцирайки музика за други изпълнители. Дони продължава да пее, но въпреки големите му успехи, така и не достига славата, която има заедно с Момчил.

През пролетта Дони записа нов албум с жена си Нети след пауза, продължила цели 15 години. Нищо чудно догодина да запише и нов албум с Момчил. За съжаление, времето не е било така добро към Момчил, както към Дони, който като че ли не остарява. Оттеглилият се от сцената музикант в момента изглежда като чичко. Но това едва ли ще бъде проблем за феновете, които вече 20 години се надяват отново да го видят на сцената, пише Уикенд.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 43 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook