Клюки от света 

Доналд Тръмп шокира всички с изказване за принцеса Даяна

Доналд Тръмп шокира всички в изказване за принцеса Даяна. Преди 20 години майката на принцовете Уилям и Хари загуби живота си при нелеп инцидент. Спорове дали това е инцидент или убийство обаче има и до днес. Покрай смъртта на Даяна все още има много неизвестни, но истината едва ли някога ще излезе наяве.

Името на принцесата обаче продължава да се споменава и днес в различни новини. Една от тях забърква Даяна не с кого да е, а с президента на САЩ Доналд Тръмп. Съпругът на Мелания определено не от хората, които броят до 10, преди да кажат това, което им е на ум. Лидерът на САЩ обича да прави изненадващи, а понякога и доста озадачаващи изказвания. Така Тръмп е правел и като млад. Така прави и сега.

Това твърдение може да се докаже, когато върнем лентата години назад – в далечната 1997-ма година, няколко месеца след катастрофата, която отне живота на принцеса Даяна. Тогава Доналд Тръмп, в качеството си на милионер и бизнесмен, гостува на радиоводещия Харолд Стърн.

От дума на дума, двамата стигат до темата за смъртта на принцесата. И тогава се оказва, че Тръмп и Даяна далеч не са само познати, пише „Metro“. Типично в свой стил настоящият президент на САЩ завява, че е могъл да „забие“ Даяна, ако истински го е искал.

Според Тръмп, майката на Уилям и Хари е била много красива, като истински супермодел. Е, не през цялото време, но в по-голяма част от него. И той е оценил тази нейна красота, изпращайки й огромни букети и покани да се поразходят с неговия автомобил.

Единственото нещо, за което американският президент съжалява в любовен план пък е, че не е имал възможност да флиртува със Спенсър, защото тя е предпочела своя любим Доди Ал Файед. И според Тръмп това е била голямата грешка на Даяна. Защото, ако бе избрала него, вместо Доди, днес можеше да е още жива.

Тръмп обяснява, че много добре познава тунела в Париж, в който е станала катастрофата, и знае, че в него не можеш да караш с повече от 50 км/ч. Така той прехвърля вината на Доди.

Тези спомени отпреди 20 години излизат отново на бял свят малко преди Тръмп да посети Лондон, където ще се срещне със синовете на Даяна – Уилям и Хари, предават от liefstyle.bg.

 

Facebook коментари
(Visited 100 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook