Риалити 

Домакинята-сомнамбул закова умната архитектка във „Фермата“

Две седмици след като актрисата Саня Борисова напусна „Фермата“, сиромаси и чорбаджии станаха свидетели на втори, още по-епичен женски дуел.

Домакинята-сомнамбул Красимира Цочева закова архитекта Кристиана Брънзалова с 10:0.

Красимира, която влезе в шоуто с визитката на човек, който общува по-добре със щангите, отколкото с жените, прелетя като торпедо през петте игри.

От своя страна Брънзалова, която мечтаеше да грабне голямата награда от 100 000 лева, за да направи регистър на уникалните аритектурни паметници в Родопите, изкара дуела на обезболяващи инжекции.

Още на стартовото предизвикателство „Тежки трупи“ тя разрани ръцете си, а при втората задача „Висене на греди“ се свлече в сламата и удари врата си.

Кристиана показа респектиращ баланс в играта „Мост и ябълки“, но беше значително по-бавна от Красимира. Изненадващо, двойничката на Лара Крофт от отбора на сиромасите победи получилата световно образоване Брънзалова и на въпросите по история от Алманаха.

Двете се прегърнаха сърцато при обяваването на резултата, а докато Красимира приемаше дамаджана с вино и титлата Фермер на седмицата при сиромасите, чорбаджиите се сбогуваха със сълзи на очи със съотборничката си.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 65 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook