Риалити 

Доказаха грандиозна шашма: Финалът на „Ергенът“ бил нагласен

Зрителите разкриха грандиозна шашма, свързана с финала на най-гледаното тв предаване – „Ергенът“, пише Ретро. Те твърдят, че от продукцията са знаели името на победителката още преди старта на снимките миналата есен. Като доказателство за това твърдение са приложили списъка на ЦИК с електронната регистрация за гласуване в Бодрум, Турция, където се снима шоуто, за изборите за парламент на 2 октомври 2022 г.

От официалния документ става ясно, че седмици по-рано, още преди старта на снимките, че ще гласуват в секцията в турския курорт, са вписани ергенът Евгени Генчев, водещият Наум Шопов и половинката му Теа, продуцентът на шоуто, както и победителката Валерия Бисерова Георгиева. Проверка на зрителите показала, че имената на другите участнички не присъстват в протокола на ЦИК. Именно това породило съмнения, че всъщност победата на Валерия е била предизвестена.

Макар да имаше слухове, че плевенчанката и Евгени са се разделили след финала, а той е заживял с подгласничката Елена, всъщност любовната история между музиканта и защитничката на животните продължавала и до ден днешен. Те все още не живеят под един покрив заедно, но се срещат по няколко пъти седмично. За момента Евгения е в родния си Пловдив, а Валерия – в Плевен, където се намира приютът й за бездомни кучета и котки. Скоро обаче разстоянието помежду им щяло да се увеличи, защото моделката имала подписан договор за работа в Азия, където щяла да замине за няколко месеца.

След финала на любовното риалити стана ясно още, че Елена и Валерия са заровили товахавките. От екипа са организирали прощално парти за всички участнички, на което двете конкурентки за сърцето на пианиста си простили обидите.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 763 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook