Lifestyle 

Днес всички добри дела се възвръщат стократно

Луната е в земния знак Козирог до 17:13ч. Всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключови думи са точност, срочност, акуратност. Подходящо за действия изискващи точен разчет, както и всяко нещо да бъде поставено на мястото си. Добро време за конкретната работа, изискваща методичност и рационално мислене

. Хората сега са по-организирани и сдържани в емоциите си, по-практично настроени. В своите постъпки и решения се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. По-чувствителните натури могат да изпаднат в депресивни състояния. Възможни проблеми с по-старото поколение. Уязвими са кожата, ставите, гръбначният стълб и жлъчният мехур.

Не се препоръчва да посещавате стоматолог, освен, ако не е неотложно. Да не се посещават чакръкчии. Подходящо време за почистване на лицето. 28 лунен ден започва от 05:54ч – Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът – олицетворение на духовното израстване на човека.

Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда.

Ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно. Всеки получава това, което е заслужил. Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва – и хубавото, и лошото. От вашето разбиране зависи много. Този лунен ден още носи неизменно успех в делата. С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околният свят.

Не трябва да извършвате разрушителни действия – да не се къса, чупи, убива нищо. Забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не трябва да се убиват и насекоми. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие, например да посадите цветя. Не трябва да се предавате на напразни мечтания и да пребивавате в сънливо състояние.

Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите. Добре се отразява медитацията, съзерцанието. Енергиен център са очите. По-малко стойте на компютъра, пред телевизора или книга. Избягвайте ярката светлина. Пазете главата, мозъка, не напрягайте ума, очите, следете за повишение на кръвното налягане.

Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отказва енергия. Общуването ще ви донесе полза и ще повдигне настроението ви. Не злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях.

Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Секс – Трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а да се основава на чувства. Ако не можете да се удържите, трябва да знаете, че на прелюдията днес трябва да отделите повече внимание, отколкото на самия секс. И той трябва да е абсолютно нежен, трепетен и чист. Недопустимо е да експериментирате с нови пози и нови места за любов, както и всяка грубост и безразличие.

В този ден не се приветстват приключенията за една нощ. Диета – 28-ми лунен ден се явява началото на дните на Хеката, затова е добър за гладуване, изчистване, възстановяване от криза. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва. Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.

Източник: novini.bg

Facebook коментари
(Visited 69 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook