Клюки от България 

Диона го закъса сериозно със здравето

Рап сензацията Диона го е закъсала със здравето, разбра ексклузивно наш репортер. Звездата от Койнаре си е направила сериозен проблем и то от глупост.

Рапърката, която отскоро подписа с компанията на Галин и обяви, че влиза в редиците на попфолк звездите, навсякъде ходи със слънчеви очила. Това обаче не се дължи на гъзария. Диона има проблем с очите и това налага да не сваля аксесоара от лицето си.

От няколко дни Диона има сериозно възпаление на очите. Зрителните органи са червени, а тя вижда замъглено. До този здравословен проблем се стигнало от некачествено залепване на изкуствени мигли, на които Диона държи.

Рапърката се заканила, че ще подбира по-внимателно козметиката си и ще купува качествени неща, за да не си създава такива проблеми, които пречат и на работата й.

Диона видя, че с рапа няма да прокопса и реши да мине в отбора на чалгата. Тя представи вече първото си парче, което е съвместно с двете момичета на Галин – Лидия и Десита. Песента се превърна в тотален хит и почитателите на Диона нямат търпение да видят какво ще им представи сега.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 40 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook