Клюки от България 

Димитър Рачков заби атрактивна силиконка

Димитър Рачков има нова интимна връзка – разкрива „Уикенд“. Новото момиче на комика е знойната блондинка от Хасково Анита Димитрова, позната като участничка в еротичния конкур „Мис Плеймейт“ през 2017 г.

Източници на изданието уточняват, че отношенията им могат да бъдат определени като сериозни, въпреки че на този етап комикът не иска да разкрива личния си статус. Връзката им се пази в строга тайна, мака че двойката вече дори живее заедно – отбелязва изданието.

Само преди няколко дни разкрепостената Анита и Димитър Рачков са се завърнали от едноседмична почивка на Малдивите. На тузарската ваканция шоуменът е представил новата си възлюбена на шефовете си – продуцентите Маги и Джуди Халдаджиян. Според близки до актьора той вече е приютил в жилището си Анита и крои дългосрочни планове за съвместен живот с нея.

Красивата блондинка удивително наподобява Мария Игнатова, с която нисичкият бургазлия изкара няколко години и с която се раздели след бурен скандал. За разлика от Игнатова обаче, новата изгора на шоумена е със силиконов бюст и с множество корекции по тялото и лицето. Освен на еротични конкурси Анита се е изявявала и като манекенка в агенция със спорна репутация „Х моделс“.

В миналото разкрепостената блондинка е била обвързана и със силов бос, твърди източник на изданието. Името ѝ се спряга и с разни непристойни занимания, които обаче няма как да оповестим поради липса на убедителни доказателства.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 116 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook