Клюки от България 

Диляна Попова и Асен Блатечки обзавеждат нов дом

Слуховете за жилището вървят от години, но сега вече има потвърждение от страна на красавицата, която пусна в социалните мрежи кадри от него.

Докато трае социалната изолация, актьорите се опитват каквото могат да направят за семейното си гнездо. От снимките на моделката става ясно, че всичко в апартамента е в найлони и се ремонтира ударно. Стените са шпакловани, но не е ясно как ще бъдат боядисани или върху тях ще залепят тапети, пише „Телеграф“.

Въпреки неугледния вид на дома, нежната половинка от тандема намира начин да внесе романтика сред купища строителни материали. На перваза тя е поставила ваза с няколко стръка цветя върху найлона и честити Цветница на приятелите си.

Според запознати апартаментът на Диляна Попова и Блатечки се намира в центъра на София и е с площ 122 квадрата. Закупен е в края на миналата година с ипотечен кредит за сумата от 391 166 лева. Справка в сайтовете на недвижими имоти показва, че подобен апартамент в самия център на столицата струва над 2000 евро на квадрат, а цялата сума надвишава половин милион лева.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 124 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook