Клюки от България 

Дилемата на Динко за… обувките: Бихте ли ми дали мнение?

Да купи или да не купи чифт обувки за 2 бона? Тази дилема тревожи Господин Вълев, по-познат като Динко от Ямбол.

За да реши сериозния казус, Ловеца на бежанци се обръща за помощ към своите последователи в Instagram, пише „България Днес“.

„Извинявайте, бихте ли ми дали мнение за тези обувки? Благодаря ви предварително“, моли за моден съвет своите приятели Динко.

За да получи експертната оценка на потребителите на социалната мрежа, Вълев публикува и снимка на екземпляр от бутиковите обувки.

Кадърът предизвиква цунами от коментари. Част от приятелите му са категорични, че обувките са прекалено кичозни, други решават да се пошегуват с него: „Топ са, ще си като Динко Макгрегър“, бъзика го приятел.

Трети оприличава вкуса му като герой от арабските приказки: „Брат, не са за теб, тип Аладин са!“, категоричен е друг приятел на Господин Вълев. Четвърти направо отсича: „Стават за цирка“.

Оказва се, че бродираната обувка все пак има своите фенове сред приятелите на ямболията: „Мръсна гъзария… Направо изби рибата… Ще ти паснат на G-класата“, четкат го авери.

След задълбочена преценка на положителните и отрицателните коментари Динко решава – незабавно да си купи гъзарските обувки.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари
(Visited 110 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook