Клюки от света 

Деси Слава съобщи голяма новина, едва на 45-год. стана…

Голямо щастие сполетя певицата Деси Слава. Макар да е още млада, изпълнителката на хита „Две сърца“ се похвали, че преди броени минути е станала баба за първи път.

Нейният син Майки стана баща и я направи млада баба за първи път. Деси не скри гордостта си от новата си роля и радостта от бащинството на сина си. Бебето носим името на самата певица, което още повече я изпълни с чувства на щастие и благодарност.

В пост в социалните мрежи, Деси Слава не скри радостта си от новата стъпка в живота си. „Дааа, вълнуващо е много! Боже, благодаря ти, че ме дари с най-прекрасната внучка, която носи моето име! Пожелавам на всеки да изпита това щастие“, сподели певицата.

Деси Слава е едва на 45 години, но вече с титлата „баба“. Майки и Анджела са гаджета от няколко години и появата на наследник беше само въпрос на време. Откакто се разбра, че ще става баща, Майки започна да работи за майка си, за да може да се грижи за семейството си. Той стана озвучител на Деси и ходи с нея на всичките й участия./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 13 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook