Риалити 

Деси Слава посече жестоко колега заради… СНИМКИ

Деси Слава отговори в телевизионен ефир на Азис дали е добра кулинарка, като го покани на гости, за да дегустира петстепенно меню, приготвено от нея самата. Повод за тази покана тя взе от думите на колегата й, че е страхотна певица и много лош кулинар. Гласовитата изпълнителка разкри, че децата й харесват всичко, което тя им приготвя за храна.

Любопитната ситуация се разигра във втория сезон на хитовото шоу „Маскираният певец“, където поп фолк дивата се класира на четвърто място. Почти три месеца тя се криеше зад маската на Макарона, който се превърна и в един от най-любимите образи на феновете на предаването.

Деси Слава изпя феноменално „I Don’t Want to Miss a Thing“ на Aerosmith и “Hurt” на Christina Aguilera, но вотът се оказа недостатъчен, за да класира Макарона за големия финал следващата седмица.

„В костюма се чувствах много задушевно. Той страшно много ми ограничаваше движенията и трябваше да измисля тези ситни стъпки. Трябваше да науча наизуст сцената, защото нищо не се виждаше, но за мен беше невероятно вълнение да бъда в този формат. Безкрайно щастлива съм, че стигнах чак го тук, въпреки че ме познаха много рано. Благодаря“, сподели развълнувано певицата за предизвикателствата в шоуто.

Към грандиозния финал в шоуто продължават Булката, Баба Яга и Хищницата. Той е точно след седмица, когато зрителите ще определят кой ще бъде големият победител.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 44 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook