Lifestyle 

Деси Радева с пореден моден гаф (СНИМКИ)

Деси Радева сътвори поредния моден гаф. Но този път президентшата се изложи пред Кралицата. На приема, организиран от Нейно Височество, първата ни дама лъсна с дантелена рокличка. Нито една от присъстващите на събитието президентски съпрузи, не бе заложила на подобна дръзка визия. Всички дами бяла стилни и елегантни и далеч по-сдържани не само по отношение на материята, но и цвета и дължината на тоалета си.

Дантелената рокличка в цвят шампанско Деси Радева бе скрила под стилно на пръв поглед палто в същия цвят.

Изборът на подобна материя не е подходящ за среща с Кралицата, още повече за този сезон. Останалите дами бяха заложили на актуални за сезона по-плътни материи в по-тъмни цветове. Единствено Деси Радева бе решила да се появи с дантелена рокличка в светъл цвят, който определено не подхожда нито на събитието, нито на възрастта й. Цветът и моделът на обувките й също не подхождаха на цялостната й визия. Съпругата на Румен Радев заложи на черни обувки с нисък ток. Заради ръста си тя не си позволява да носи по-високи обувки.

За разлика от нея Мелания Тръмп отново бе ослепителна. Първата дама на САЩ заложи на дълга рокля от плътна материя в актуалния за сезона жълт цвят. Единствено розовите ръкави и стилните обувки в този тон контрастираха на роклята й, пише ПИК.

 

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 1 618 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook