Клюки от България 

Деси Банова със собствено предаване

Дългогодишна синоптичка Деси Банова вече няма да съобщава прогнозата за времето. На мястото ѝ от днес застана Нора Шопова. Брюнетката имаше няколко леки лапсуса, но те са напълно допустими за първо появяване пред камерата. Нора е бивш модел с успешна кариера зад граница и у нас и е горда носителка на титлата „Жена на годината” в категория мода.

Блондинката, която миналата година започна любов с президента Росен Плевнелиев, очевидно ще преследва по-сериозна кариера, издаде наш достоверен източник. Досегашната синоптичка спира да съобщава прогнозата, но няма да напусне Нова телевизия.

Тя ще получи собствено предаване, но повече подробности за него няма, тъй като все още се обсъжда с директорката на новините и актуалните предавания в медията Вяра Анкова. Деси Банова е най-дългогодишният кадър на прогнозата на Нова.

И Деси, и Росен твърдят, че са открили дълго търсената половинка. Те не спират и да го демонстрират през последните месеци – Банова придружи президента и в ложите на Българската Коледа и посрещнаха заедно Нова година в Банско.  Деси се похвали дори, че е получила безценни уроци по ски от своя любим.

Източник: woman.bg

Facebook коментари
(Visited 197 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook