Риалити 

Деница от „Ергенът“ си смени лицето след шоуто СНИМКИ

Мениджърката в АЕЦ беше меко казано невзрачна по време на престоя си в шоуто, а заради не твърде привлекателната й визия мнозина дори заподозряха, че лъже за възрастта си. И не е на 34, както твърди , а на цели 40. Дали това е така, знае само тя.

Но е факт, че след като напусна шоуто, тя явно е взела под внимание негативните коментари за визията си. И е решила да я промени кардинално. По най-лесния и модерен начин – с филъри.

След като не получи роза от Виктор, Деница се е постарала да заприлича на по-голямата част от участничките във формата. Тя е издула доста сериозно джуките си, запълнила е бръчките по лицето, напомпала е скулите си и е ремонтирала носа си.

Разликата във визията й се забеляза с просто око по време на гостуването й при Николаос Цитиридис. Доста от хората, които я подкрепяха обаче останаха разочаровани от корекциите й. „Преди поне се отличаваше с някаква индивидуалност. Сега е просто поредната пластмасова кукла, с джуки и нарисувани вежди“, коментират разочаровани онлайн потребители.

Източник: kluki.net

Facebook коментари
(Visited 74 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook