Клюки от България 

Дъщерята на Светлана Гущерова и Християн с луксозно парти за именния си ден

Светлана Гущерова и Християн организираха бутиково парти за дъщеря си Анелия-Добромира. Това стана ясно от сторитата на г-жа Гущерова в социалната мрежа Инстаграм. За празника на малката принцеса гостите са похапнали вкусна торта, украсена със слончета. Вижда се, че празничната декорация за първия имен ден на Анелия-Добромира е в розово и златисто.

Освен в сторитата си, Светлана сподели и снимка от празника, на която тя позира до красивата торта. Към кадъра г-жа Гущерова написа мило послание към малката си принцеса, която засега упорито крие от всички. „Мило наше дете, наше щастие, сърце наше! Днес е твоят празник, но празникът е двоен за нас, твоите родители, защото откакто избра нас за свое семейство, животът ни се изпълни с безкрайна любов!

Бъди здрава и нека Света Анна те закриля по пътя ти! Нека невинните ти детски очи винаги искрят от радост, върви ръка за ръка с късмета през живота! Носи името си с гордост! Честит имен ден! Обичаме те!“, написа Светлана, за да поздрави Анелия-Добромира.

Към кадъра много приятели и последователи на г-жа Гущерова също поздравиха дъщеря й по случай личния й празник. Припомняме ви, че малката Анелия-Добромира носи имената на своите баба и дядо по бащина линия. Тя се роди в края на февруари тази година, но засега Светлана и Християн не са я показали на многобройните си фенове.

За празника на дъщеря си г-жа Гущерова бе заложила на къса светлосиня рокля с тънки презрамки. Тоалетът си Светлана бе завършила с кубинки с пухчета.

А почитателите на г-жа Гущерова нямат търпение да видят малката Анелия-Добромира. За съжаление, засега Светлана няма намерение да показва малката принцеса. Гущерова често споделя снимки от различни семейни празници, но на тях никога не присъства Анелия-Добромира, ако все пак малката принцеса е в кадър, то лицето й задължително е скрито с емотиконка, както е модерно напоследък.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 63 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook