Клюки от България 

Дъщерята на Стоянка Мутафова с последни новини за здравословното състояние на майка си

„Стоянка Мутафова е стабилна, отваря очи, разпознава ни всички. За това съм изключително благодарна на хората от ВМА – ген. професор д-р Венцислав Мутафчийски, д-р Петров, д-р Нейчев и всички сестри, които обгрижват майка ми през цялото време. Правят го професионално и аз искам да им благодаря“.

С тези думи се обърна дъщерята на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, която всеки ден се информира за състоянието на най-добрата ни комичка.

„Вълшебници са тези хора, и отношение имат, разбират как стоят нещата“, каза Муки, която от притеснение по родителката си е отслабнала с повече от 10 килограма, но продължава да изглежда блестящо. „Напоследък все се моля на Бог. Само в него ми е надеждата и в ръцете на докторите. Не всеки път ме пускат при майка ми и може би това е за добре, защото така от време на време свалям собственото си безпокойство по Стоянка. А тя разбира, чува ме и е в съзнание“, допълни още Муки.

През цялото време до нея е мениджърът им Евгени Боянов. „Не мога да се оплача от внимание. Няма човек, който да не ме пита дали се нуждая от помощ, от съдействие, но какво да кажа… това е моята лична мъка. Разбира се, че ще е така, майката е най-ценното в този живот“, споделя още Мария.

Грубешлиева държи връзка и с хората от Сатиричния театър. Актрисата Добрина Гецова ще смени Стоянка Мутафова в постановката „Скакалци“, в която влиза в ролята на тъща на Любо Нейков. „Няма да отменяме представлението“, съобщиха от „смешната“ ни трупа. Всички се надяват Госпожа Стихийно бедствие да се възстанови и отново да ги зарадва с присъствието си на представление, пише България днес.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 1 568 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook