Клюки от света 

Дъщерята на Антонио Бандерас се превърна в приказна красавица СНИМКИ

Чаровната блондинка е в много добри отношения с баща си, с когото се появи в началото на месеца на церемонията на филмовите награди в Холивуд.

Стела Бандерас, дъщерята на Антонио Бандерас и Мелани Грифит, е само на 23 години, но вече поразява с красота и сексапил. Освен, че е наследила чертите на майка си, Стела се радва и на много последователи (109 хиляди) в социалните мрежи заради славата на родителите си.

Дъщерята е наследила изразителните очи на баща си, а от майка си Мелани Грифит – пухкавите устни и миловидното лице. Чаровната блондинка е в много добри отношения с баща си, с когото се появи в началото на месеца на церемонията на филмовите награди в Холивуд.

Антонио Бандерас завършва годината със стил – с много впечатляващи проекти, любов и признание. Актьорът бе номиниран за ролята си на Пикасо на наградите „Златен глобус“ тази година, наскоро се появи и Netflix продукцията The Laundromat с холивудските величия Мерил Стрийп и Гари Олдман.

23-годишната Стела Бандерас – дъщеря на Антонио и Мелани Грифит, не се ѝ замисли дали да отскочи до Испания, за да бъде до баща си. И двамата позираха с гордост на червения килим, разменяйки погледи на уважение и възхищение.

За случая Стела бе избрала семпла, но много приятна черна рокля със съвсем тънки презрамки, нежни обеци с формата на капка и естествен грим. Тя показа, че е напълно естествена красавица с невероятната си визия.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 103 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook