Клюки от България 

Дара направи нещо немислимо с баща си!

Дара Екимова направи нещо невероятно, което едва ли някой е очаквал, че може да сътвори. Тя пя заедно с баща си Дими Екимов от „Сленг”, а изпълнението им не оставя никого равнодушен! За нейната сбъдната мечта ви анонсирахме съвсем скоро.

Младата певица дълго преследваше мечтата си – да продължи посланията и музиката на баща си. И ето, че старанието й се увенча с небивал успех!

Преди броени часове във виртуалното пространство се завъртя и видеото, в което Дара и баща й Дими пеят в дует. А тази гледка накара майката на Дара – Ива Екимова да изпадне в нескрит възторг.

„Всекиму се случва, онова, което трябва да се случи… и нищо от това, което губим в света, който познаваме, не си отива безвъзвратно… истината е, че просто приема друга форма. 19 години по-късно, материята просто зае своята емоционална форма”, болезнено откровена е Ива. И споделя за трудните си моменти от този път така:

„Отне ми няколко години да убедя Дара да изпее красивите песни, оставени в безсмъртното наследство на баща й. После пуснах думите си просто да открият сърцето й… И, дни преди 43-я ми рожден ден, получих най-красивия дар! Всичко, което някога съм обичала, обичам и ще обичам е тук! Duran Duran направи немислимото за България, миксирайки гласовете на Дара и баща й и режисира новия клип, включвайки в него оригиналното видео на песента, както и неповторимите вокали на Амалия. Оператор на клипа е Boril Petrov. Аранжиментът на изпълнението на Дара е дело на Svetlin Kuslev. Mix & Master Борис Павлов – Бобо.”

По думите на Екимова – във всички нови учения за личностно развитие основният въпрос е: „Какво би направил, ако днес е последният ден от живота ти? Как би го изживял?” А ето и отговорът й:

„Ако днес е последният ден от живота ми, ли? I’ve done my work! Колкото и да ми е писано да остана в този физически свят, ще прекарам в благодарност, затова, че един ден в студиото на предаването, което водех се появи бащата на Дара, а две години по-късно и самата тя дойде в същия този свят! Имам всичко! И ако е вярно, че душите на децата избират семейството, в което да се появят… Благодаря, Дара Екимова, че избра нас!”

Припомняме, че съвсем скоро – на 22 март от 23 ч. в хитов столичен клуб Дара ще направи премиера на най-новия си проект – Slang By Dara Ekimova, в който компания на гласовитата чаровница правята петима музиканти – Светльо, Стенли, Ники, Илия и Иван.

16-годишната дъщеря на Димитър Екимов – Дими, основал „Сленг“, за първи път изпълнява част от репертоара на баща си. Точно една година след участието й в „Гласът на България”, младата изпълнителка получава покана от музикантите Станислав Петров – Стенли и Светослав Славков – Светльо да бъде вокалист на Трибют на група „Сленг“./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 597 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook