Lifestyle 

Даниел Петканов се уреди с хубава работа и заплата (Вижте колко ще взима)

Даниел Петканов се уреди с хубава работа и добра заплата. Лудият репортер, както е по-известен Петканов, ще взима 10 000 лева, за да води „България търси талант“, споделят източници близки до шоуто. По думите им обаче Дани е можел да прибере много повече, като се има предвид тлъстите хонорари на предшествениците му.

Петканов ще води шоуто за таланти заедно с актьора Александър Кадиев. Партньорът му се подписал под висока сума, тъй като вече е бил водещ на шоуто и има по-богат опит, пише „Галерия“. За справка, последната водеща на „България търси талант“ – Мария Силвестър, прибирала по 15 бона, които смятала за крайно недостатъчни.

Даниел Петканов от доста време е безработен, с бебе на ръце, и разчита единствено на доходите си като инфлуенсър в Инстаграм. Съпругата му Алекс Петканова бе принудена да се върна на работа още на втория месец от раждането. Александра се завърна на модните подиуми и към светския живот, а Лудият репортер остана вкъщи да гледа първородния им син. Затова, когато му предложили да стане водещ на „България търси талант“, той се съгласил на мига, без да води преговори и да преговаря за хонорара.

„И по-добре, защото продуцентите имаха втори вариант и бързо щяха да отсвирят Дани“, коментират от предаването под сурдинка. Всъщност, парите не са никак малко. Но, ако Лудият репортер бе единственият водещ, щяха да са доста повече. Той обаче няма опит в такъв тип риалити шоута и ще бъде „патерица“ на Кадиев.

Повечето зрители са доволни от избора на водещи на предаването и ги наричат „Новите Зуека и Рачков“. Други обаче са на мнение, че Петканов не е подходящ за тази работа, защото твърде много се „лигави“ и се държи непрофесионално, предават от hotarena.net.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 70 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook