Горещо 

Данчето Христова за втори път на мушката на мошеници! Първите ѝ взеха 15 бона!

Йорданка Христова е поредната знаменитост, попаднала в списъците на телефонните измамници. Мошениците звънели няколко пъти на естрадната звезда, която без малко щяла да им се върже, но в последния момент разкрила схемата им. И при нея „ало“ обирджиите приложили добре познатата тактика – представили се за служители на полицията и ѝ поискали немалка сума пари.

Данчето провела няколко разговора с тях, но накрая се освестила и ги отрязала. Добре че съвсем наскоро била разговаряла с колежката си Нора Нова, която я светнала за наглата схема и я предупредила да внимава, защото тя имала лошия късмет да се опари.

Христова се радвала, че не клъвнала на въдицата, защото втора загуба от няколко хиляди на вятъра само за година щяла да я съсипе напълно. Припомняме, че през миналото лято естрадната прима стана жертва на нагла измама. Тогава певицата плати 15 хиляди лева за ремонт на покрива на вилата си в Царево, а майсторът, който прибрал крупната сума, ѝ дал 10-годишна гаранция за труда си.

Само след няколко месеца обаче покривът протекъл на няколко места, а Данчето реагирала светкавично, веднага се свързала с фирмата и настояла да дойдат да видят лично как са си оставили ръцете. Тя поискала да поправят щетите безплатно, но те отказали категорично рекламация и се оправдали, че катеричките, които хайманосвали в района, били разместили керемидите.

„Доста нагло, арогантно и безотговорно поведение. Грешката ми е, че им платих предварително“, коментира тогава вбесената изпълнителка. Все пак звездата се обадила на стария си майстор, който открил, че керемидите не били хванати с гвоздеи.

Йорданка дала пари за 800 пирона, за да може да се направи поправка. Още обаче не можела да прежали 15-те бона, които хвърлила на вятъра, но се отказала да съди баш майсторите, защото не си пазела договора с тях.

Източник: retro.bg

Facebook коментари
(Visited 341 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook