Клюки от България 

Данчето Христова изпъди дъщеря си (Бясна е на Ивана, че прибра бившата си любовница)

Йорданка Христова е скарана с дъщеря си и от няколко седмици двете не си говорят. Певицата не иска и да чуе наследницата си Ивана, след като се върнала при бившата си любов–Камелия, научи HotArena.

Естрадната прима никога не е имала проблем с ориентацията на дъщеря си, която безусловно подкрепя. Но в момента двете са в обтегнати отношения заради проблеми с бившата й настояща изгора.

Певицата е бясна, че Ивана прибрала обратно невярната Камелия, която запознати твърдят, че само я е използвала. В момента двете бягали от гнева на Данчето и непрекъснато пътували в провинцията, за да не влизат в скандали с нея, пише „Ретро“.

Във времето, в което Камелия и Ивана не бяха интимна двойка, щерката на Христова така и не успя да намери нова любов. За сметка на това бившата й се постара да демонстрира пред всички двете си връзки.

После се разкая и се върна при дъщерята на Йорданка Христова, която преглътна всички обиди и предателства и отново я прие в дома си.

Според хора от обкръжението на двете обаче, Камелия се увъртала около Ивана не от любов, а заради користни цели. Блондинката отлично знаела, че наследничката на Данчето Христова е добре обезпечена и се навъртала около нея с користни цели.

Любимата внучка на покойния Григор Стоичков прибрала най-големия пай от наследството му, а част от парите му преди време профука, за да отвори заведение, заедно с Камелия, което не просъществувало дълго.

Според Йорданка Христова в семейството няма пререкания на кого е наследството на свекъра й. Брокери изчисляват, че ако наследниците я продадат, ще получат няколко милиона лева. Дъщерята на Йорданка вероятно ще вземе лъвския пай, но самата тя неведнъж е споменавала, че за нея парите не са важни.

Вместо това иска само да е щастлива с половинката си Камелия, която стана популярна у нас с друга своя връзка, а именно с певицата Люси Дяковска.

Изпълнителката така и не можа да преодолее предателствата й, нито да я забрави.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 145 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook