Клюки от България 

Дълго няма да спреш да го ближеш: На кого пише така Стефан зад гърба на Гала?

Половинката на Гала – Стефан Николов, който стана популярен покрай връзката си с тв водещата, хич не си поплюва, когато се касае за жени, твърдят светски хроникьори.

Бизнесменът използвал всяка възможност, за да сваля засукани мадами и да пробва късмета си с тях, а в ухажването залагал предимно на чара си, но прибягвал и до други хитри тактики.

Както е добре известно Николов, който участва в последния сезон на „ВИП Брадър“, от години притежава пчелни кошери и продава мед. На по-атрактивните си клиентки обаче, Стефан предлагал специална отстъпка от цената и лична доставка на стоката по домовете, твърдят дами, които се получавали подобни предложения от него.

„Преди седмици писа на една от най-добрите ми приятелки, която изглежда много атрактивно. Запознали се във Фейсбук. Стефан й прати откровено еротично съобщение, което гласеше:

„Моят мед е много, много сладък. Направо взривява отвътре! Можеш да го опиташ – дълго няма да спреш да го ближеш. Мога да ти предложа лична доставка до дома – разбира се, дискретно“. Тя бе учудена, че без да се познават добре, й отправя подобни недвусмислени покани“, разкрива пред „Уикенд“ млада столичанка.

Дали някоя от дамите е поддала на флиртовете му обаче, не става ясно, както и какво е направила Гала, когато е прочела тази информация в медиите.

За да не изгуби Стефан, водещата прави всевъзможни корекции във визията си и се старае да изглежда добре за него. Тя редовно опъва бръчките по лицето си с ботокс и филъри, а бюста си е повдигала със силиконови импланти.

Плевенчанката, която е част от детективския панел в шоуто „Маскираният певец“, има право да се съмнява във верността на мъжа си, защото някога връзката им също започна като извънбрачна авантюра.

Припомняме, че преди 10 години Стефан се залюби с Гала, докато още бе обвързан с бившата си съпруга Росица. Тогава той заряза жена си с бебе на ръце и се хвърли в обятията на тв звездата, макар че по думите му изневярата не била причина за разпада на брака му.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 830 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook