Клюки от света 

Черна британка ще играе новия Джеймс Бонд, скандалът е огромен!

Ролята на новия „агент 007“ в 25-ия филм за Джеймс Бонд ще бъде изиграна от британската чернокожа актриса Лашана Линч, съобщава Daily Mail. Изданието уточнява, че тя няма да изиграе самия Бонд, а нов персонаж който получава номера „007“.

„Има ключова сцена в началото на филма, когато след фразата „Влезте 007“ се появява Лашана – красива тъмнокожа жена. Бонд си остава предишния Бонд, но като „агент 007″ той е заменен от разкошна жена“, пише изданието.

Според сюжета, Джеймс Бонд се пенсионира и отива в Ямайка. Но той е върнат обратно на служба, за да „предотврати глобална криза“. 25-ият филм за специалния агент е получил работното заглавие Shatterhand.

На свой ред редица кинокритици определиха новината, че ролята на агент 007 ще се изпълнява от жена като безобразие. Според тях, този избор противоречи на замисъла на писателя Ян Флеминг, който е създател на персонажа на легендарния шпионин.

Джеймс Бонд е мъж, хетеросексуален, той е англичанин, умее прекрасно да носи смокинг, да стреля и да нанася удари в точното място в точното време. Според тях, никакви отклонения от това не са възможни. Те са на мнение, че това решение е чудовищно.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 33 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook