Клюки от света 

„Черешката на тортата“ се превърна в Черешката на сеира! Изцепките се поднасят на пълни обороти!

Екзотичната хубавица Джулиана Гани даде ударно начало на „Черешката на тортата”. Едрогърдата красавица от Пловдив впечатли гостите си с храна и … силикон. Тази седмица уменията си в кухнята освен нея ще показват легендарната Ева Найденова от „Тоника“, R&B изпълнителката Лейди Би, рапърът Бобо и бийтмейкърът Искрен Тончев – Искрата.

По време на вечерята, между двете основни ястия миската заговори за страстта си към големите форми и операцията за увеличаване на бюста и реши да покаже на гостите си „предните си гърди”, които смята да дари на някоя дама в нужда.

Най-впечатлена от силиконовите импланти се се оказа скандалната R&B изпълнителката Лейди Би, която сподели, че самата тя се е подлагала на подобна интервенция, но вместо да увеличи, тя е намалила гръдната си обиколка – нещо, което успя да изуми изключително много домакинята.

Всички гости опипаха старите импланти на Гани, а атрактивната пазарджиклийка Бойка Щерева дори си ги сложи. Иначе, риалити звездата Джулиана Гани се постара да впечатли компанията със салата с лек екзотичен привкус, плодови сандвичи по италианска рецепта, две основни ястия и домашно приготвена торта с маскарпоне.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 1 184 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook