Клюки от България 

Чалгата бойкотира Мария! Колежките ѝ отказаха да присъстват на юбилея ѝ (Вижте унижението ѝ)

Бойкот на фолкаджийката Мария спретнаха колежките й от бранша, видя HotArena.

Миньончето вдигна парти за чудо и приказ по повод 20-та годишнина от началото на музикалната си кариера. Песни, танци, хапване, пийване и… скандална липса на колежките й от чалга бранша. За кръглия юбилей Мария кани десетки свои колежки, но или получава отказ, или подозрително мълчание. Едва малко преди началото на партито фолкпевицата е засипана с оправдания защо няма да бъде уважена.

„Честит юбилей! Извини ме, че не мога да присъствам. Желая ти да си жива и здрава и много щастлива“, повежда „хорото на извиненията“ Преслава, която аристократично подминава важния ден на колежката си.

„Честит юбилей, Мария! Благодаря за поканата, но ти обясних защо не мога да присъствам! Много здраве, още дълги години хитове и все така да радваш феновете си! Успехи занапред!“, реди на свой ред Глория, която е била идол на Мария на младини.

Сред гостите не се вясна и Джена. Тя се отчете единствено с краткото съобщение „Успех! Ще бъдеш прекрасна“. Многобройните откази вероятно са ядосали Мария, тъй като тя не ги удостоява с отговор, а решава да ги подмине. Фолкаджийката се самонадъхва, че това няма да провали настроението й и ще направи една наистина силна вечер.

И докато колежките й я бойкотират, Мария се радваше на компанията на Тита и Ники Кънчев, който я изненада с красив букет. По време на купона певицата смени няколко тоалета, пише България днес. Сред шокиращите визии бяха бели маратонки с бяло пухено палто.

„Благодаря на всички, които се включиха! И на всички колеги, които уважиха юбилея ми“, написа певицата, очевидно без да се трогва от чалга бойкота срещу нея.

Facebook коментари
(Visited 41 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook