Клюки от България 

Бургазлии се стъписаха в нощен бар: На сцената пя Глория от 90-те!

В сюрреалистичен сюжет попаднали клиентите на нощен бар в Бургас, когато пред тях се появила Глория – такава, каквато я помнят още в зората на поп-фолка. Колкото и да потърквали очи, образът на лъчезарната и талантлива певица с характерните трапчинки и тъмна чуплива коса не изчезвал.

Видението не било сън, нито призрак от миналото, а дъщерята на Глория – Симона Загорова, пише flagman.bg.

„Като с машина на времето, за миг се пренесох в годините когато всичко бе позволено. Нямаше забрани и хората се забавляваха без задръжки. Симона се появи пред гостите на бар „Нептун“ като двойничка на примата на поп-фолка от първите й изяви – с буйната дълга коса, с късата секси пола и огромна усмивка, която не слиза от лицето. Този емблематичен образ oт 90-те години на миналия век предизвика момент на дежа вю за много от посетителите в бара“, разказа клиент от заведението.

Младата певица, която спечели последното издание на „Бургас и морето“, безспорно доказва, че освен красотата на майка си, е наследила и таланта й.

По примера на редица световни знаменитости Глория успя да превърне кариерата си в наследство за дъщеря си. 22-годишната надежда в семейството обаче е решила да се пробва в поп, джаз и рок стиловете.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 79 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook