Клюки от света 

Британците се разделиха на две след кръщенето на Арчи (Снимки)

Меган и Хари кръстиха Арчи в събота, а поредните претенции на херцогът и херцогинята на Съсекс разделиха британското общество. Малкият Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор бе кръстен този уикенд в тесен семеен кръг. Недопускането на медии до събитието и ограничаването на феновете на британския кралски двор предизвикаха противоречиви реакции на Острова.

Експерти коментираха, че намерението на Меган Маркъл и Хари да кръстят Арчи на частна церемония, далеч от хорските погледи, може само да увеличи критиките към тях. „Меган не може да иска уединение за бебето Арчи, след като обществото финансира луксозния й начин на живот“, пише „Daily Telegraph“.

„Не могат да са част и от двата свята. Ако искат лично пространство, то трябва да платят за всичко със собствените си пари и напълно да изчезнат от медийната среда, или трябва да играят играта по правилата“, казва кралският биограф пред „The Sunday Times“.

Много британци изразиха недоволството си от Меган Маркъл в социалните мрежи. Те изтъкнаха, че като член на британското кралско семейство тя не бива да пренебрегва протокола. Някои дори я сравниха с покойната принцеса Даяна, която за тях била много по-земна и никога не си позволявала да прави своеволия.

Меган и Хари споделиха няколко снимки от кръщенето на Арчи в замъка Уиндзор, с което зарадваха своите последователи в социалните мрежи. На един от кадрите те позират с най-близките си.

На семейния портрет херцогът и херцогинята на Съсекс са седнали на канапе. Меган държи Арчи в скута си. Около тях са Дория Рангланд, принц Чарлз, Камила, Уилям и Кейт, както и сестрите на принцеса Даяна – Джейн Фелоус и Сара Маккоркодейл. Липсва кралица Елизабет Втора, която заради неотложен ангажимент не можа да присъства на кръщенето на Арчи.

Поведение

Експерти по езика на тялото коментираха, че херцогинята на Кеймбридж е седнала така, сякаш „е готова да избяга“ и не се чувства на място. От друга страна изражението на Камила е спокойно, пише tialoto.bg. Те уточняват, че присъствието на лелите е добър знак, че Хари и Уилям държат да са свързани със своите роднини по майчина линия.

„Чрез лелите на Хари и чрез самия него, разбира се, аз мога по някакъв начин да опозная част от лейди Даяна. И това е невероятно специално за мен“, коментира по-рано Меган.

Източник: kluiki.bg

Facebook коментари
(Visited 66 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook