Lifestyle 

Бразилският Нострадамус: До 2034 година живи ще останат само 20% от сегашното население на Земята

Бразилският Нострадамус ясновидецът Хуселино Нобрега де Лус направи прогноза за 2018 година. Според него през тази година има огромна вероятност да се случи космическа катастрофа. Земята ни може да се сблъска с огромен астероид. Това обаче няма да се превърне в планетарна трагедия, съобщава руското интернет издание dni24.

До 2034 година живи ще останат само 20% от сегашното население на планетата. Останалите 80% ще загинат в резултат на катастрофа, за която ще е виновно самото човечество. През 1979 година Хуселин за първи път сънува пророчески сън, свързан с принцеса Даяна, която катастрофира с кола, но всичките му опити да предотврати трагедията остават безуспешни.

Затова той разпраща писма-предупреждения и до принцесата, и до влиятелните издания в Европа. Нищо обаче не помага – на 31 август 1997 година Даяна загина в катастрофа в Париж.

Приблизително същата е била и картината с атентатите срещу търговския център от 11 септември 2001 година. За неговите прогнози в САЩ си спомнили едва след случилото се.

В Бразилия неговите предсказания са свързани с това, че е предвидил гибелта на състезателя Аертон Сена, авиокатастрофата, при която загива кандидат-президентът Едуардо Кампос, и много други неща. Каквото е било съдено да се сбъдне, се е сбъдвало.

Източник: novini.bg

Facebook коментари
(Visited 1 335 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook