Клюки от България 

Братът на Стоичков се моли на „Биг Брадър“: Дайте ми 150 бона и ще го направя на нищо!

Братът на Христо Стоичков – Цанко, може да се превърне в гвоздеят на „Биг Брадър ол старс“, ако преговорите му с продуцентите се увенчаят с успех.

Цанко не участвал в шоуто, но поради ексклузивния характер на госта може да прекрачи прага на къщата в Нови хан. През последните 10 години двамата братя са в много обтегнати отношения и не се виждат. „Уикенд“ научи, че в Къщата на Големия брат, Цанко е обещал да разкрие потресаващи подробности за отношението към близките на звездата на „Барселона“ и ЦСКА.

„Г-н Стоичков забрави мама и татко, не им даваше и лев“, сподели преди време Цанко пред свои познати. Той е обиден на звездния си батко, че се къпе в пари, а на него не помага финансово.

Друга версия обаче твърди, че Христо дал огромна сума пари на брат си да развие свой бизнес. Вместо това обаче Цанко профукал парите, като първоначално скрил истината от батко си. Камата обаче научил и много се разсърдил.

Цанко признава, че когато започнал да тренира футбол, всички го сравнявали с брат му и това провалило спортната му кариера. Пловдивчани коментират, че дори и смъртта на баща им през 2014-а не е успяла да сплоти двамата братя.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 55 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook