Риалити 

Бракът на Ивана и Мерал от „Женени от пръв поглед“ се разпадна

Ивана най-накрая проговори за отношенията си с Мерал след края на „Женени от пръв поглед“. Певицата е прясно разведена. Ивана твърди, че причината за краха на връзката й с Мерал не е трети човек, но категорично отказва да назове защо се е стигнало до разлъката.

В специално интервю за „ВИП обектив“ брюнетката бе категорична, че двамата с бившия си остават приятели и ще запазят добрите си отношения. Ивана чистосърдечно призна, че нямала право да стартира развод преди края на „Женени от пръв поглед“, пък и съдебният процес продължил дълго, затова отново е мома едва от няколко дни.

Мерал очевидно е преодолял Ивана, защото отпрашил на почивка, но двамата доста се смели на опита си като младоженци. „Ние сме единствените от цялото предаване, които са запазили комуникацията“, похвали се звездата, пише hotnews.bg.

Ивана обяви, че не съжалява за участието си в „Женени от пръв поглед“, защото докато била във формата успяла да стане приятелка с всички от екипа на предаването. „Беше невероятно, ние бяхме като едно семейство“, коментира брюнетката. Засега тя няма човек до себе си, но се надява някой ден да срещне мъжа, който да я направи майка. Сега Ивана се е отдала на кариерата си като певица.

Някои от феновете на Ивана обаче все още не са разбрали, че с Мерал са се разделили. Те продължават да питат своята любимка за бившия й съпруг и дали с него все още за заедно. Въпросите на почителите си Ивана приема в усмивка.

Други, по-запознати с личния живот на певицата, се интересуват какви са отношенията им след развода и дали поддържат някакви отношения.

„В момента всеки се наслаждава на лятото си“, отговаря Ивана на интересуващите се почитатели за отношенията й с Мерал след развода.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 719 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook