Клюки от България 

Бомба! Веско Маринов вдигна тежка сватба!

Веселин Маринов вдигнал тежка сватба тази есен, за която обаче този път не искал много много да се разчува, вероятно от суеверие. Любимецът на поколения българи отново чу Менделсон, само че този път не в ролята на младоженеца…

Тежката сватба е за единствената му дъщеря Йоана, която вече горди носи новата си фамилия – Стефанова.

„Тя се чувства много добре с момчето, с което си е избрала и вече не е Маринова, а Стефанова. Вчера имахме едно много мило, хубаво тържество, около техния граждански договор, който подписаха и църковен.

Не знам защо казах договор, брак е дума, която също не харесвам. Обвързаха се завинаги“, сподели с вълнение певецът в скорошно тв гостуване.

Дълго време изпълнителят криеше притесненията си, че щерка му така и не може да намери щастието си в личен план, след като се разведе с първия си съпруг, който е известен лекар, но ето, че усмивката отново е на устата му.

Всъщност именно Веско Маринов е причината Йоана да срещне новия си избраник, защото двамата се запознали на парти, организирано от певеца. Младият мъж, който е родом от Враца, бил сред гостите, освен това се оказал хем чаровен, хем проспериращ бизнесмен.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 22 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook