Lifestyle 

Бомба! Ето кой ще наследи Антон Хекимян в сутрешния блок! СНИМКА

Стана ясно кой е спряган за наследник на Антон Хекимян в сутрешния блок на bTV след големите промени в телевизията. Медията бе разтърсена от редица рокади след промяната в собствеността, които бяха инициирани от новия главен изпълнителен директор Мартин Швехлак. Венелин Петков нахока грозно колеги след уволнението му от bTV!

Припомняме, че Маргарита Александрова и Венелин Петков бяха освободени от постовете си на директор „Програма“ и директор „Новини, актуални предавания и спорт“. Чрез вътрешна промоция те бяха заменени от Христо Хаджитанев, който e новият директор „Програма“ и Антон Хекимян, който заема поста директор „Новини, актуални предавания и спорт“.

След като стана ясно, че Хекимян се е издигнал в йерархията и вече е с по-отговорни функции, най-големият въпрос беше кой ще го наследи като водещ на сутрешния блок в телевизията. Заплатата на Хекимян хвръкна до небето, новият шеф ще взима…

Близки до bTV разкриха пред медията ни, че човекът, върху когото са се спрели новите босове, е водещият на новините Денислав Борисов. Денислав Борисов ще седне на горещия стол Едно от младите остриета на медията е част от екипа от 2010 година, като преди това е натрупал разнообразен новинарски опит в други две телевизии.

Смята се, че той достатъчно добре познава атмосферата сред колегите си, има насъбран опит и ще може адекватно и успешно да замести своя именит колега.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 144 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook