Клюки от България 

Бомба! Деси Банова аут от Нова, Плевнелиев ли е причината?

Гореща новина свързана с Нова тв и едно от любимите лица ѝ лица се разбра изненадващо. Една от култовите синоптички Деси Банова окончателно е напуснала медията, издадоха нейни познати. Новата госпожа Плевнелиева е взела решение да развива собствен бизнес подкрепяна от бившия президент.

Чаровната блондинка слезе от телевизионния екран, когато роди сина си от Росен Плевнелиев. Това стана още в първия ден на октомври 2018 г. Платеният отпуск по майчинство на бившата синоптичка изтече още на 1 октомври миналата година, а в края на ноември изтекоха и двата месеца платен отпуск, които й се полагаха за тези две години майчинство. Но тя все още не е се е появила обратно на екрана. В същото време още преди три години е регистрирала фирма за консултантска дейност. Според слуховете, Деси е напуснала окончателно телевизията, само че по неизвестни за широката общественост причини все още не го е обявила.

По-интересното обаче е, че от Нова телевизия не са го обявили. Нещо повече – името на г-жа Плевнелиева все още фигурира в официалния списък с лицата на медията и то в качеството й на водеща на прогнозата за времето. Любопитно е, че в този списък не е включена новата синоптичка на канала Лора Георгиева, въпреки че тя вече цял месец води емисиите. Източници от Нова издадоха, че Лора е назначена на овакантеното място на напусналата Деси. Не случайно тя се появи в ефир в началото на декември – точно когато изтече и последният ден от платения отпуск на госпожа Плевнелиева, пише „Уикенд”.

Защо Деси все още присъства в списъците с лицата на Нова? Има три възможни отговора на този въпрос. Първият е, че телевизията предпочита да не дава гласност на факта, че Банова вече не работи там, за да не се налага да се впуска в досадни обяснения по темата. Вторият – самата бивша синоптичка е помолила да не се огласява напускането й, защото това би предизвикало шум около името й.

В последно време блондинката избягва фокуса на общественото внимание, предпочитайки да живее в анонимност, доколкото това е възможно в нейния случай. Третото обяснение е, че някой от служителите на телевизията просто не си е свършил работата и е пропуснал да свали Банова от списъка с лицата на Нова, както и да постави Лора на нейно място. Това обаче е най-слабо вероятният отговор на въпроса.

Самата Деси, която никога не е бягала от популярността, усети нейния негативен ефект, когато през 2017 г. съобщи, че има връзка с президента Росен Плевнелиев. Това е превърна в любима тема на клюкарите, които не пропускаха случай публично да я нападат по всякакви поводи. Това отблъсна блондинката от идеята да бъде известна и я накара да потърси работа, която може да върши далеч от прожекторите. Тя се зае с консултантски бизнес, като се говори, че в него разчита за помощ на своя съпруг. В същото време роди сина си Йоан. Поне за момента звездата не обмисля да се върне под светлините на прожекторите. Но не е изключено да го направи в бъдеще.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 119 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook