Клюки от България 

Благой не плаща издръжка на Есмер, друг мъж се грижи за сина му

Благой Георгиев не плаща издръжка на бившата си жена Есмер за отглеждане на сина им Елай, научи HotArena.Малчуганът остана в Русия при майка си, а бившият футболист все по-рядко се обаждал да чуе как е, а за виждане и дума не казвал.

Омерова в началото много се изнервяла на отношението на Джизъса към детето им, но вече все по-рядко се впечатлявала от издънките на Георгиев като баща. В началото той давал пари, след което изпаднал във финансово затруднение и започнал през месец-два да праща финанси, докато в един момент издръжката съвсем секнала, пише „Телеграф“.

В момента новият любим на Есмер се грижи както за нея, така и за детето й. Самата Омерова смятала, че новата любов й е подарък от съдбата за всичко, което изтърпя, докато беше с Благой. Сега татарката е по-щастлива отвсякога и не спира да качва снимки в социалните мрежи с любимия си, на които демонстрират чувствата си.

В същото време Благой има връзка с плеймейтката Златка Райкова, обиди майката на другите си две деца, като я заплаши в ефир, че ще й разбие муцуната.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 551 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook